رفتن به محتوای اصلی
دسترسی سریع

دومین جشنواره رویش از 12 الی 14 اسفند 97 در مرکز دائمی نمایشگاه‌‌های بین المللی و رویدادهای تجاری بازار بزرگ ایران (ایران‌مال) برگزار شد.

به گزارش واحد خبری مرکز نمایشگاهی بازار بزرگ ایران، دکتر محمد حسین امید، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی با حضور در دومین جشنواره درون دانشگاهی رویش با اشاره به این نکته که کانون های فرهنگی طیف وسیعی از دستاوردها، توانمندی‌ها و زمینه‌های تخصصی گوناگون را در برمی‌گیرد وجه تمایز کانون‌های مذکور با انجمن های صنفی، ورزشی و... که همه در نوع خود ارزشمند هستند را در وجود تنوع و گوناگونی موجود درآن ها دانست وافزود: هیچ زمینه‌ای وجود ندارد که مورد علاقه دانشجویان باشد ولی در این جشنواره به چشم نیاید.

وی با اشاره به تفاوت دانشگاه جامع علمی کاربردی به عنوان یک دانشگاه کاربردی با سایر دانشگاه‌های نظری خاطرنشان کرد: درصدد هستیم تا فعالیت ها و اقداماتی که در دانشگاه جریان دارد به کسب و کارهایی موفق در آینده تبدیل شود.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی در ادامه اظهار داشت: قصد ما در دانشگاه علمی کاربردی تربیت کسانی است که کارفرما باشند نه کارمند، کارگر و مستخدم دیگران. قرار بر آن است که دانش آموختگان علمی کاربردی دیگران را به کار گیرند و لذا یکی از بسترهایی که وجود این ایده را تقویت می‌کند، وجود همین کانون‌ها است و برپایی این جشنواره در راستای دستیابی بهتر به این هدف است.

شرکت کنندگان در این جشنواره از دستاوردهای دانشگاه های علمی کاربردی کل کشور و همچنین نمایشگاه صنایع دستی حاضر در محل بازدید کردند و با آخرین دستاوردها و فعالیت‌های علمی و آموزشی آشنایی یافتند.

بر اساس گزارش ستاد برگزاری مرکز دائمی نمایشگاه‌‌های بین المللی و رویدادهای تجاری بازار بزرگ ایران (ایران‌مال)، در این جشنواره 21 غرفه از واحدهای استانی دانشگاه جامع علمی کاربردی سراسر کشور و 24 غرفه  مرتبط کانونی حضور داشتند؛ همچنین طی روزهای برگزاری جشنواره 38 کارگاه آموزشی با استفاده از ظرفیت اساتید مراکز آموزشی برگزار شد.