رفتن به محتوای اصلی
دسترسی سریع

رئیس اتحادیه رستوران و سلف سرویس‌های تهران در حاشیه افتتاحیه نمایشگاه موادغذایی، نوشیدنی‌ و تجهیزات رستورانی در مرکز دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی و رویدادهای تجاری بازار بزرگ ایران (ایران مال) گفت: مرکز نمایشگاهی ایران مال بسیار دیدنی و جذاب است. یکی از وجوه تمایز این مرکز با سایر مراکز در تجهیزات جامع و کاملی است که کیفیت برگزاری رویدادها را افزایش می‌دهد. فضای این مرکز بسیار حرفه‌ای است و به همه اصناف توصیه می‌شود از این بستر مناسب نمایشگاهی استفاده کنند.

علی اصغر ابراهیمی در خصوص نمایشگاه موادغذایی، نوشیدنی‌ و تجهیزات رستورانی عنوان کرد: این نمایشگاه در آگاهی بخشی به مردم و اصناف تاثیر بسزایی دارد. میزان آگاهی مردم از کمیت و کیفیت غذا، مواد مصرفی و ماشین آلات این صنعت بسیار  با اهمیت است. سلامتی مردم از مزرعه تا سفره غذا باید تضمین شود زیرا درخصوص بهداشت و سلامتی غذا هر چه بیشتر تلاش کنیم، منفعت بیشتری برای مصرف کننده و تولیدکننده به همراه دارد و در نهایت خدمات ارزان تر به مصرف‌کننده ارائه می‌شود.

وی تاکید کرد: ضروری است غذای سالم و باکیفیت در رستوران‌ها عرضه شود تا مردم با اطمینان خاطر به این مراکز  مراجعه کنند.

رئیس اتحادیه رستوران و سلف سرویس‌های تهران در پایان افزود: در حوزه تجهیزات رستورانی نیز پیشرفت خوبی ملاحظه می‌شود و در این نمایشگاه شرکت‌هایی حضور دارند که به کشورهایی همچون ترکیه و آذربایجان محصولات خود را صادرات می‌کنند و  این امر موجب افتخار کشور ما است.