رفتن به محتوای اصلی
دسترسی سریع

علی انصاری رئیس هیات مدیره بنیاد خیریه تات به همراه دکتر جلیل کوهپایه زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران امروز از روند واکسیناسیون در ایران‌مال بازدید کردند و در جریان جدیدترین اقدامات برای افزایش کیفیت خدمات و تسریع کار واکسیناسیون قرار گرفتند .

 

به گزارش واحد خبری مرکز نمایشگاهی بازار بزرگ ایران، علی انصاری رئیس هیات مدیره بنیاد خیریه تات در گفتگو با خبرنگاران اعلام کرد: هم اکنون ایرانمال با همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران و معاونت بهداشت و درمان و ارتش جمهوری اسلامی ایران امکان تزریق واکسن به بیست هزار نفر در روز را دارد که با توجه به زیر ساخت های مناسب این مجموعه، همچون بیست هزار پارگینگ و بخش های مختلف که قابلیت بهره برداری برای واکسیناسیون را دارد، آماده‌ایم  میزان تزریق را به بیش از پنجاه هزار دوز در روز  افزایش دهیم. علی انصاری خدمات ایرانمال را در زمینه واکسیناسیون  موجب مباهات هموطنان در داخل و خارج کشور دانست و گفت با همکاری ایران‌مال ، دانشگاه علوم پزشکی  و ارتش جمهوری اسلامی ایران مثلثی از دقت ، همکاری و تلاش به وجود آمده است و توانسته الگویی از همکاری در مقابله با بحران کرونا را به نمایش بگذارد.

رئیس هیات مدیره بنیاد خیریه تات در ادامه  با تشریح ظرفیت های ایران‌مال و تلاش مضاعف مدیریت این مجموعه چند منظوره درمهار بیماری کرونا اظهار داشت . در صورت تامین واکسن از طرف وزارت بهداشت، مرکز واکسیناسیون ایران مال قادر است روزانه بیش از پنجاه هزار دوز واکسن را تزریق کند

رییس هیات مدیره بنیاد خیریه تات در ادامه با تاکید بر اینکه ریشه کنی ویروس کرونا تنها از طریق واکسیناسیون امکان پذیر است گفت: در صورت تامین واکسن از سوی وزارت بهداشت و درمان و اموزش پزشکی ،بنیاد خیریه تات امادگی دارد با ایجاد مراکز واکسیناسیون در استانهای سیستان و بلوچستان ، خوزستان و خراسان رضوی در مقابله با این ویروس و ریشه کنی کرونا گام‌های اساسی بردارد . وی افزود در این زمینه رایزنی های مختلفی صورت گرفته و ما منتظر تصمیم نهایی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هستیم.

همچنین دکتر جلیل کوهپایه زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران هم در این گفتگو با اشاره به  اینکه با استقبال مردم، واکسن برکت هم نقش مهمی در سبد واکسیناسیون پیدا کرده است، افزود:  هر واکسنی که به مرحله تزریق رسیده از مراحل سخت ارزیابی گذشته است؛ البته باید این حق را به مردم بدهیم که توقع داشته باشند که بیشتر از واکسنهای داخلی استفاده کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران ابراز امیدواری کرد: در ماههای آینده دو واکسن تولید مشترک ایران کوبا و کووپارس، مربوط به انستیتو رازی به سبد واکسیناسیون داخلی افزوده شود و در کنار واکسن برکت به مرحله صادرات برسد تا هم واکسن کشور را تامین کنیم و هم در عرصه بین المللی خودی نشان دهیم.

جلیل کوهپایه زاده با بیان اینکه تابحال 127 هزار هموطن در ایرانمال واکسینه شده اند و کل واکسنهای دانشگاه علوم پزشکی ایران هفتصد هزار دوز بوده گفت: این در حالیست که خدمات بنیاد خیریه تات در این مرکز در کشور  نمونه ندارد .

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به جهش ویروس کرونا تاکید کرد ما تا دو سال آینده باید  متناسب با حرکتهای ویروس خود را آماده کنیم و به مردم واکسن بزنیم و اگر بتوانیم نگاه آکادمیک را به واکسیناسیون ایران‌مال اضافه کنیم می‌توانیم بزرگترین مرکز اطلاعات واکسیناسیون را داشته باشیم و روی این اطلاعات کار کنیم

جلیل کوهپایه زاده در مورد واکسیناسیون اصحاب رسانه و خبرنگاران هم گفت:  آمادگی و بضاعت آنرا داریم که در مرکز واکسیناسیون ایران‌مال این مهم را به انجام برسانیم و با اقدامی فوق العاده همه خبرنگاران را در ایران‌مال واکسینه کنیم.